Compromís per Picassent ha aconseguit, mitjançant una moció al plenari municipal, que l’Ajuntament de Picassent, que l’Ajuntament inste a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX) al manteniment del barranc de Picassent, especialment en el seu tram urbà.

Durant les darreres setmanes, des de Compromís  ja s’alertava i demanava a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer que realitzara una actuació ràpida i eficaç al barranc al seu pas per Picassent.

Cartell_50x70 copiaEn aquest sentit els els regidors de Compromís, Artur Hernàndez i Nereida Tarazona, van presentar una moció al plenari per a que l’Ajuntament per a demanar a la CHX una actuació ràpida. Dins d’aquesta moció, es demananava no tan sols una actuació ràpida i eficaç al barranc de Picassent, sinó també crear una comissió mixta, que es reunisca com a mínim una vegada a l’any, entre Ajuntament de Picassent i Confederació Hidrogràfica del Xúquer, amb l’objectiu de fer una seguiment eficaç del llit barranc per tot el terme de Picassent. Aquesta proposta ha estat, finalment, votada a favor per tots els grups municipals de l’Ajuntament de Picassent i s’ha aconseguit que siga una moció institucional.

LLIG LA MOCIÓ DE COMPROMÍS PER PICASSENT

Hi ha que recordar que durant els primers dies de setembre on la situació meteorològica ha estat complicada, des del punt de vista de la calor, el tram urbà del barranc s’ha convertit en un autèntic polvorí. A més a més, cal afegir que comença la temporada de pluges torrencials al nostre País. El barranc de Picassent en el seu tram urbà, té un recorregut que travessa diferents infraestructures com el pont principal de Picassent i l’autovia A7 i que podria provocar estancaments i inundacions perilloses.