Compromís per Picassent es suma, un any més, a l’homenatge anual que se li fa a Vicent Andrés Estellés, el gran poeta valencià contemporani. El pròxim 30 de setembre, a la plaça del Mercat de la Miraculosa, convidem a totes les veïnes i veïns de Picassent a vindre a sopar amb nosaltres i a escoltar el recital poètic que tindrà lloc. Nosaltres posem la picadeta i la beguda i tu l’entrepà. Totes aquelles persones que vullguen partipar-hi tan sols han de vindre amb el seu entrepà i seure en alguna de les taules preparades. L’entrada serà lliure.

Música en directe

Després del recital de poemes, que tindrà lloc per recordar la figura del fill del forner de Burjassot, podrem gaudir d’un concert del cantant picassentí Dani Rosell qui ens acompanyarà amb cançons del seu últim disc, Hakone

A més a més, al final del recital de poemes per part dels veïns i veïnes de Picassent, podrem gaudir de la lectura musicada amb violí d’un dels poemes més coneguts de Vicent Andrés Estellés de la mà de tres joves picassentins, Maria Ramiro González, Aroa Ballesteros Ruíz i Sera Aguado Navarreta.

Festa Estellés Picassent 2016 horitzontal