Compromís per Picassent ha presentat hui una moció per al plenari de Picassent amb l’objectiu d’augementar la col·laboració entre l’Ajuntament i la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX) per al manteniment del barranc de Picassent, especialment en el seu tram urbà.

La setmana passada, des de Compromís ja alertava i demanava a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer que realitze una actuació ràpida i eficaç al barranc de Don Fèlix al seu pas per Picassent.

Cartell_50x70 copiaEn aquest sentit s’ha presentat els regidors de Compromís, Artur Hernàndez i Nereida Tarazona, han presentat una moció al plenari per a que l’Ajuntament demana a la CHX una actuació ràpida. Dins d’aquesta moció, es demana no tan sols una actuació ràpida i eficaç al barranc de Picassent, sinó també crear una comissió mixta, que es reunisca com a mínim una vegada a l’any, entre Ajuntament de Picassent i Confederació Hidrogràfica del Xúquer, amb l’objectiu de fer una seguiment eficaç del llit barranc per tot el terme de Picassent.

LLIG LA MOCIÓ DE COMPROMÍS PER PICASSENT

Hi ha que recordar que durant els primers dies de setembre on la situació meteorològica ha estat complicada, des del punt de vista de la calor, el tram urbà del barranc s’ha convertit en un autèntic polvorí. A més a més, cal afegir que comença la temporada de pluges torrencials al nostre País. El barranc de Picassent en el seu tram urbà, té un recorregut que travessa diferents infraestructures com el pont principal de Picassent i l’autovia A7 i que podria provocar estancaments i inundacions perilloses.

Des de Compromís per Picassent es vol que tots els grups polítics de l’Ajuntament es sumen a aquesta iniciativa per a poder traure endavant la creació d’esta comissió mixta a amb la CHX.