Artur Hernàndez, portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Picassent, ha demanat a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer que realitze una actuació ràpida i eficaç al barranc de Don Fèlix al seu pas per Picassent.

“Estem davant una situació molt perillosa. Esta setmana hem pogut observar com s’ha produït un incendi en una zona de canyars del barranc i afortunadament, gràcies a la bona intervenció dels agents de seguretat, no ha anat a més. Però la realitat és que el barranc, especialment en el seu tram urbà a Picassent, presenta una situació perillosa per a la població”, ha assegurat el portaveu de la formació valencianista.

Durant els primers dies de setembre on la situació meteorològica ha estat complicada, des del punt de vista de la calor, el tram urbà del barranc s’ha convertit en un autèntic polvorí. A més a més, cal afegir que comença la temporada de pluges torrencials al nostre País. El barranc de Don Fèlix en el seu tram urbà, té un recorregut que travessa diferents infraestructures com el pont principal de Picassent i l’autovia A7 i que podria provocar estancaments i inundacions perilloses.

Artur Hernàndez, portaveu de Compromís a l'Ajuntament de Picassent.
Artur Hernàndez, portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Picassent.

“Durant les pròximes setmanes entrem en l’època de pluges torrencials i gota freda. La frondosa vegetació del barranc pot provocar un embús important en el seu pas pel tram urbà. A més a més, ens costa de les molèsties que han de patir moltes veïnes i veïns de Picassent, qui tenen les cases pròximes al barranc. La frondosa malesa provoca l’aparició de molts mosquits i rosegadors”, ha explicat Artur Hernàndez.