Compromís per Picassent ha presentat el seu  programa electoral de cara a la legislatura municipal que tindrà lloc entre maig de 2019 i maig de 2023. La formació valencianista, encapçalada a Picassent per Trini Carballo, presenta un extens programa electoral basat durant tot el seu desenvolupament en les polítiques socials i la creació d’una xarxa d’oportunitats laborals a Picassent.

El programa electoral de Compromís per Picassent està basat en 238 propostes concretes per a millorar Picassent. Des de Compromís s’ha intentat presentar un cos legislatiu a la ciutadania. Una de les principals característiques del programa és la seua vessant social. Des del principi deixa clara quina és la manera de governar que vol imprimir Compromís a Picassent i la necessitat de desenvolupar el model de ciutat que volem mitjançant 4 eixos fonamentals: la participació ciutadana i la transparència, el desenvolupament de la societat de benestar a Picassent, fer de Picassent una ciutat de treball i d’emprenedors i un compromís amb l’entorn construint una ciutat més verda i lligada al medi ambient.

Un dels temes més importants a qualsevol programa electoral és reflectir el model de poble que es vol. Des de Compromís per Picassent es té clar i així es reflecteix. Des de Compromís es vol redefinir la relació de Picassent amb el seu entron i on la rehabilitació i la relació amb la serra i els entorns verds siga l’eix principal d’actuació. Noves zones verdes, corredor verd al voltant del municipi, anul·lar els PAI que no estiguen començats i disminuir el sòl urbanitzable. Amb el PGOU actual es poden edificar fins a 5.200 nous habitatges que gairebé doblarien la població, a més que hi ha 1.500 habitatges buits, cal presentar un nou PGOU.

Llig i descarrega’t el programa electoral de Compromís per Picassent.