Per a celebrar el dia mundial del Medi Ambient, l’ajuntament ha editat un vídeo que ens mostra a base d’acrobàcies del dron unes belles imatges de naturalesa del nostre entorn. Des de Compromís pensem que el Medi Ambient és una mica més que paisatge de lluny: també hi formen part els nuclis urbans, les indústries i el comerç. Són part del medi els vehicles que circulen pels nostres carrers, l’aire contaminat que respirem i els sorolls; els horts abandonats i l’escàs metre quadrat de zona verda per veí; els abocadors il·legals i els legals on acaba el nostre fem. En aquest moment d’Emergència Climàtica donar una imatge idíl·lica del nostre entorn distorsiona la realitat del Medi Ambient i no creguem que Picassent siga, hui per hui, el País de les Meravelles. Amb voluntat política, podria ser-ho…