Compromís aconsegueix que Picassent dote les escoles públiques de dispositius de primers auxilis

Els menjadors de tots les escoles públiques de Picassent tindran dispositius de primers auxilis gràcies a l’aprovació de una moció presentada per Compromís al darrer plenari de Picassent. L’objectiu de la moció de Compromís és poder actuar en casos en què els que siga necessari en cas que algun xiquet puga atragantar-se, i en els quals possiblement es pug salvar la vida la persona accidentada.

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Picassent, Artur Hernàndez, ha qualificat de “molt important i necessaria”indispensable i necessària”, l’aprovació de la moció ja que pot ajudar a salvar vides i resoldre situacions molt concretes les escoles”.

Arxivat en: Cultura i Educació, Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *