L’Assemblea Local de Compromís per Picassent va ratificar el passat 30 de març la candidatura per a les eleccions municipals del 8 d’abril. La coalició concorrerà amb la denominació Compromís per Picassent: Compromís.

Segons Trini Carballo, candidata a l’alcaldia i líder de la coalició a Picassent: “A l’hora de confeccionar la llista hem valorat l’experiència professional i política dels nostres militants i l’hem combinada amb perfils de regeneració política i amb gent molt tècnica que puga ajudar a donar un nou alé a l’Ajuntament de Picassent. En definitiva, una candidatura de persones preparades per a la tasca de gestió, amb implicació en molts àmbits de la societat civil de Picassent”.

A més a més dins de la llista apareixen perfil molt variats i tècnics. Des de professionals del món de la sanitat, mestres locals, activistes culturals i mediambientals fins a comerciants històrics de Picassent. Estes novetats persegueixen reforçar dos de les grans prioritats actuals de Picassent: reduir els efectes de la crisi sobre les persones, especialment les més desafavorides, i potenciar l’atenció a la joventut, un sector de la població que, malgrat representar la quarta part de la ciutadania, a penes ha comptat per als governants actuals.

Candidatura de Compromís per Picassent

1. Trinidad Carballo Romasanta
2. Artur Hernández i Gastaldo
3. Letícia Hernandis Bernal
4. Vicent Pérez Belenguer
5. Arantxa Llacer Martorell
6. Juli Cànoves Donat
7. Esther Molina i Martorell
8. Ricard Romero Gastaldo
9. Nereida Tarazona Belenguer
10. Mari Carmen Aguilar Hernàndez
11. Marta Miguel González
12. Pasqual Machancoses i Artola
13. Pilar Marzo Chornet
14. Heliodoro Rubio Vila
15. Mohammed Ousdaf Maaroufi
16. Carlos Pérez Robles
17. Maria Pérez Marin
18. Frank Maguire Serra
19. Estela Corcoba Albert
20. Ina Senabre Sebastià
21. Joan Josep Sanchis Gimeno
S1. Fèlix Sempere Securun
S2. Sofia Renau Escudero
S3. Jesús Jose Gimeno Martínez
S4. Dolors Catalan Martí
S5. Miquel Albert Rodrigo
S6. Inés Sobrevela Tomàs
S7. Robert Escudero Crespo
S8. Maria José Torres Peidró
S9. Juan Salvador Crespo Cepas