Compromís per Picassent cataloga d’incompetent i molt crítica la gestió del Mercat Municipal per part del Partit Socialista de Conxa García. Des de Compromís, s’ha presenciat amb estupor el recent resultat del procediment d’adjudicació de les parades vacants del Mercat Municipal. Recordem que aquest procediment es va obrir a principis de la tardor de 2018 i va finalitzar el passat 17 de desembre. De les 11 parades disponibles en el procediment, tan sols es van rebre 2 propostes. Finalment, estes propostes no han tirat endavant. Una ha renunciat i altra ha estat denegada. Cal recordar que des de la intervenció municipal de l’Ajuntament s’ha assenyalat que a partir de 6 parades buides el desenvolupament de l’activitat del Mercat és insostenible.

“Ja ens va semblar paupèrrim que el govern del PSOE no aconseguira impulsar un procés on es presentara més gent. Una parada al mercat municipal ha de ser una oportunitat d’emprenedoria personal i dinamització del poble. Ara resulta que les dos persones que s’havien presentat, no poden tirar endavant el que evidència que les condicions no són les pròpies per a impulsar un negoci. Definitivament, aquest govern no sap gestionar la situació”, ha explicta Nere Tarazona, regidora de Compromís per Picassent

“Ho venim diguent des de fa temps, han abandonat el Mercat. Aquest era un dels llocs socials i econòmics més importants del nostre poble, i no tenen cap solució eficaç ni imaginativa per a redreçar-lo. Estan demostrant que no saben gestionar un servei públic tan important com aquest. L’estan deixant morir perquè són incompetents. No s’ho trauen de les mans i això és molt preocupant. Diuen que continuaran treballant, però no tenen cap proposta digna, ni preparada per a donar solucions”, ha assenyalat Nere Tarazona.

“Afortunadament, queda poc de temps de legislatura. Des de Compromís per Picassent presentarem un pla d’impuls de millora del mercat municipal que s’englobe de forma eficaç en la dinamització de l’economia local i l’indústria de la nostra ciutat. No es pot continuar governant des de la incompetència”, ha conclòs la regidora Nere Tarazona.