Compromís per Picassent ha catalogat de “nefasta” la gestió dels darrers anys que el Partit Socialista de Conxa García ha realitzat del Mercat Municipal de Picassent. Allò que definitivament ha estat la gota que ha vessat el got ha sigut el procediment d’adjudicació de les parades vacants del Mercat Municipal. Aquest procediment es va obrir a principis de la tardor de 2018 i va finalitzar el passat 17 de desembre. De les 11 parades disponibles en el procediment, tan sols s’ha rebut 2 propostes de paradistes. Cal recordar que des de la intervenció municipal de l’Ajuntament s’ha assenyalat que a partir de 6 parades buides el desenvolupament de l’activitat del Mercat és insostenible.

“La deixadesa del PSOE de Picassent per protegir i millorar el Mercat de Picassent és molt preocupant. Ara ens trobem davant un procés d’adjudicació que no ha complert les expectatives que necessita Picassent. I la seua única resposta a la demanda de responsabilitats per part de Compromís és que tornaran a fer-lo”, ha explicat la regidora de Compromís, Nere Tarazona.

Per altra part, l’edil també ha posat el punt en “la nefasta gestió que des del PSOE es fa del Mercat als darrers anys. Han abandonat el Mercat. No tenen cap proposta digna, ni preparada per a donar soluciones. Han trencat el model de Mercat exterior que ha estat part de la vida social del municipi i tot això ha passat per una consecució de decisions polítiques errònies del PSOE. Picassent necessita una millor gestió dels seus recursos econòmics i socials que la que el PSOE de Picassent és capaç de fer”.