Natxo Costa, director general de comerç de la Generalitat, visita diversos comerços de Picassent

El Director General de Comerç, Natxo Costa, ha visitat durant la vesprada de dimecres diferents comerços de Picassent i s’ha reunit en comerciants del municipi acompanyat pels regidors de Compromís a l’Ajuntament Nere Tarazona i Artur Hernàndez. Tots tres han escoltat atentament les demandes dels comerços (tant de restauració com de serveis) per a millorar i reactivar el comerç local de Picassent.

“Estem a l’oposició. Però davant la greu inacció del Govern del PSOE de Picassent anem a treballar. La nostra gent necessita solucions i treballem per donar-li-les siga quin siga el nostre lloc”, ha assenyalat Nere Tarazona.

Arxivat en: Comerç Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *