Compromís per Picassent ha llançat una campanya per a donar suport al comerç local durant les pròximes festes de Nadal. La campanya, que porte per nom “El comerç local, amb un somriure” té com a objectiu posar de manifest la importància de fer les compres de Nadal a Picassent amb l’objectiu de revitalitzar el comerç de proximitat.

“Nosaltres creiem i apostem pel comerç de proximitat. Són moltes les raons per a que les administracions públiques apliquen polítiques que afavorisquen el bon desenvolupament del comerç de local. Són una part essencial de la economia del nostre poble i de la creació de llocs de treball estables i de qualitat”, ha assenyalat Nereida Tarazona, regidora de Compromís a Picassent.

Per altra part, el director general de comerç de la Generalitat Valenciana, Natxo Costa, visitarà el pròxim 19 de desembre diversos comerços de Picassent per a donar suport al comerç local i recollir les seues inquietuds.