Compromís per Picassent es suma, un any més, a l’homenatge anual que se li fa a Vicent Andrés Estellés, el gran poeta valencià contemporani. El pròxim 21 de setembre, a la plaça del Mercat de la Miraculosa, convidem a totes les veïnes i veïns de Picassent a vindre a sopar amb nosaltres i a escoltar el recital poètic que tindrà lloc. Nosaltres posem la picadeta i la beguda i tu l’entrepà. Totes aquelles persones que vullguen partipar-hi tan sols han de vindre amb el seu entrepà i seure en alguna de les taules preparades. L’entrada serà lliure.

Música en directe

Després del recital de poemes, que tindrà lloc per recordar la figura del fill del forner de Burjassot, podrem gaudir de la música mitjançant un concert del cantant Vicent Torrent. Torrent va fundar Al Tall junt amb Miquel Gil, Manolo Lledó i Manolo Miralles. A banda de participar en la selecció i l’adaptació dels temes, és l’autor de la major part de les lletres originals, entre les quals Tio Canya o les del Quan el mal ve d’Almansa….