Compromís per Picassent ha iniciat els seus “Esmorzars amb Compromís” amb la participació d’ACNUR. Carlos Pérez Robles, veí de Picassent i portaveu d’ACNUR a la població, va participar activament a l’esdeveniment qui va exposar de manera clara i contundent la problemàtica del fracàs dels estats europeus amb l’acollida dels immigrants.

Nereida Tarazona
Nereida Tarazona Compromís Picassent

“Ha estat una jornada força interessant. Des de Compromís per Picassent volem també apropar el debat al voltant de problemes globals que com a ciutadans també ens afecten. Hui junt a totes les veïnes i veïns de Picassent que han vingut a la nostra seu hem conegut més i millor de primera mà la situació d’injustícia que viuen a hores d’ara els refugiats a la Unió Europea”, ha assenyalat Nere Tarazona, regidora de Compromís per Picassent.

Aquestes jornades mensuals de Compromís per Picassent, tenen la intenció d’obrir una finestra més a la participació de la ciutadania dins de l’esfera política municipal mitjançant un esmorzar popular per a fer tertúlia oberta al voltant dels problemes de les picassentines i picassentins.