Compromís per Picassent inicia els seus “Esmorzars amb Compromís” amb la intenció d’obrir una finestra més a la participació de la ciutadania dins de l’esfera política municipal. El col·lectiu de Compromís obri les portes de la seu seu este dissabte 13 de maig a un esmorzar popular per a fer tertúlia oberta al voltant dels problemes de les picassentines i picassentins.

Esta setmana, el convidat especial a l’esmorzar serà Carlos Pérez Robles, veí de Picassent i treballador d’ACNUR, amb qui podrem comentar la situació d’injustícia que viuen a hores d’ara els refugiats a la Unió Europea.

A l’esmorzar, que es realitzarà a la seu local de Compromís, (13 de maig, 10:30h) pot participar qualsevol veí o veïna del municipi. Tan sols ha de portar el seu entrepà, Compromís per Picassent posarà la beguda i la picaeta.