El regidor de Cultura i Festes de Picassent, Jaume Sobrevela (PSOE) menteix a l’oposició en un plenari i amaga informació en una comissió. Es mereix Picassent un regidor i un Ajuntament que diga mentides i amague informació a la població?

Al darrer plenari de Joves de Picassent (on tan sols participen joves del poble), celebrat el 11 de maig, el regidor de festes va anunciar als joves presents (com es demostra a l’audio adjunt en aquesta informació) un avanç de les festes de setembre. Quatre dies després (el 15 de maig), va tindre lloc la comissió de cultura i festes de l’Ajuntament on, casualment, el mateix regidor “va oblidar” donar donar la informació de la programació i informar del contingut complet del plenari jove als regidors de l’oposició. Uns dies després, el 23 de maig, es feia pública la informació de l’avanç de la programació de les festes mitjançant el facebook del propi Ajuntament. Per aquest motiu, al plenari del mes de maig, l’oposició va preguntar el motiu pel qual no s’havia informat a la comissió de festes de l’avanç de la informació que s’havia fet al Facebook de l’Ajuntament. La resposta va ser que “no podia informar d’allò que no es té tancat”, però que ja havia utilitzat per a informar a un plenari jove el 11 de maig. Una mentida.

Des de Compromís per Picassent considerem molt greu l’actitud de prepotència, de mentir i d’amagar informació del regidor de Cultura i Festes, ja que molt més enllà del fet de la informació amagada i la mentida, realment el que hi ha darrere d’aqueste actitud és un “modus operandi” que demostra que no es té cap respecte a l’oposició democràtica de Picassent, als seus votants i a la ciutadania del poble. Un fet més que demostra la falta de transparència del Partit Socialista a Picassent.