Compromís lamenta l’excés de protagonisme i propaganda característic del govern socialista de Picassent, encapçalat per la seua alcaldessa, Conxa Garcia. Fa unes setamanes es va anunciar, per part de la Conselleria d’habitatge, obres públiques i vertebració del territori, mitjançant el seu Director General, José Luís Ferrando Calatayud (Compromís), i després de les diferents reunions i informacions donades pels regidors de Compromís per Picassent, Artur Hernàndez i Nereida Tarazona, la decisió de no prorrogar la llicència d’activitat a TRAMAVE.

Després d’eixir a la llum aquesta informació, l’equip de govern socialista de Picassent es va posar molt nerviós i va muntar una visita d’un dia per a un altre de la consellera per a fer-se una foto (una més) per al BIM (que paguem entre totes i tots). Una reunió opaca, anunciada als portaveus municipals amb tan sols unes hores d’antelació, i que tot i dir que es feia obert al públic, es va posar a les 13h (en horari laboral) i a on van assistir menys d’una trentena de persones (la majoria d’elles treballadores del propi Ajuntament).

Des de Compromís per Picassent lamentem la contínua cerca de propaganda, foto i política de plàstic i envoltori que protagonitza un equip de govern socialista caduc, desnortat i sense noves idees, més preocupat de l’autobombo (pagat amb diners públics) que de la gestió de la millora de la vida de les veïnes i veïns de Picassent.