El saló de plenaris de l’Ajuntament de Picassent ha acollit una nova sessió, la sessió ordinaria del mes de març de 2017. Cal destacar una moció presentada per Compromís per Picassent. La coalició valencianista, en la veu del seu regidor Artur Hernàndez va demanar a l’Ajuntament els processos necessaris per a conservar el mig quilòmetre del tram original de la carretera de Silla a Alborache, fruit del Pla Provincial de Carreteres de la Diputació de València de 1881. Una de les singularitats més destacades d’aquesta secció històrica de carretera que s’ha preservat, és que també incorpora un interessant i xicotet pont de carreus de pedra, aquest consta d’un tram, volta de mig punt de rajola aparellada i baranes de rajola acabades en pedra, que malauradament es troba parcialment aterrat i en un avançat estat de deteriorament i d’abandonament. És un paratge natural i cultural molt interessant per a convertir-lo en un patrimoni local. La moció va ser aprovada per unanimitat.

Per la seua part, la regidora de Compromís, Nereida Tarazona, va fer un prec a l’equip de govern per a que repare una tanca situada en la zona sud del municipi que posa en perill la seguretat pública de Picassent. Per altra part, Artur Hernàndez, també va demanar als responsables municipals que tinguen en compte a les famílies que a causa del canvi de contadors elèctrics tenen problemes amb la potència elèctrica de les seues cases.

Per acabar el plenari, el regidor Artur Hernàndez va críticar la ineficàcia, obscurantisme i poca transparència de l’equip de govern.