Coalició Compromís convoca el pròxim dissabte 28 de març a tots el veïns i veïnes de Picassent a participar en la seua Assemblea Ciutadana per continuar elaborant el seu programa electoral participatiu.

Les propostes que es recolliran a l’Assemblea oberta es sumaran al programa electoral participatiu de Compromís per Picassent que ja ha rebut nombroses propostes mitjançant les diferents Assemblees ciutadanes realitzades, la web participativa de Compromís per Picassent, i la trobada fallera de propostes.

Per a nosaltres la participació de la gent, dels nostres veïns i veïnes, no és una moda en la forma de fer política. Va ser un dels nostres compromisos en les eleccions locals de 2011 i des de l’oposició així ho hem impulsat. Hem fer multitud de iniciatives que posen de manifest la importància de la participació popular en les decisions d’un col·lectiu. Ara llançem aquesta proposta que s’adjunta a la possibilitat de fer el programa electoral popular. Mai en Picassent ho ha fet ningú, i la nostra aposta és ferma i il·lusionant”, ha assegurat el candidat a l’alcaldia de Picassent, Artur Hernàndez.

Pica_assemblea