Coalició Compromís per Picassent va organitzar dissabte un original acte faller amb l’objectiu de continuar amb la seua activitat constant de col·laboració i contacte amb la ciutadania. Des de l’organització valencianista es van rebre propostes ciutadanes a canvi de bunyols, el típic dolç faller.

En tan sols un matí, la gent de Compromís per Picassent, encapçalats per Artur Hernàndez, candidat a l’alcaldia de Picassent i Nereida Tarazona, portaveu de Compromís per Picassent, van recollir propostes de moltes matèries relacionades en les diferents temes i gestions municipals.

Aquestes propostes es sumaran al programa electoral participatiu de Compromís per Picassent que ja ha rebut nombroses propostes mitjançant les diferents Assemblees ciutadanes realitzades i la web participativa de Compromís per Picassent.

““Per a nosaltres la participació de la gent, dels nostres veïns i veïnes, no és una moda en la forma de fer política. Va ser un dels nostres compromisos en les eleccions locals de 2011 i des de l’oposició així ho hem impulsat. Hem fer multitud de iniciatives que posen de manifest la importància de la participació popular en les decisions d’un col·lectiu. Ara llançem aquesta proposta que s’adjunta a la possibilitat de fer el programa electoral popular. Mai en Picassent ho ha fet ningú, i la nostra aposta és ferma i il·lusionant”, ha assegurat el candidat a l’alcaldia de Picassent, Artur Hernàndez.