El diputat de Compromís al Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, ha visitat Picassent per donar suport i recolzar la situació del comerç local de la població. El diputat suecà ha estat acompanyat pels membres de Compromís per Picassent encapçalats per Nereida Tarazona i Artur Hernàndez.

Els comerciants de Picassent han demandat a Compromís per Picassent el suport necessari per impulsar de manera definitiva el xicotet i mitjà comerç local com a motor de l’economia de la població. Des de Compromís per Picassent s’aposta per un comerç local fort, perquè el comerç és un dels motors principals d’un poblé. La formació, que té a Artur Hernàndez com a candidat a l’alcaldia de Picassent, creuen que el treball pel comerç de Picassent, ha de ser un treball més social que polític. Ha de ser un treball de camp, colze a colze amb el comerciant, amb l’autònom i amb la empresa.

Major diàleg i més consciència

Per altra part, també des de Compromís es demanda un augment en el diàleg amb els comerciants, ja que aquestos es senten ignorats pel Partit Socialista. No existeixen plans seriosos per impulsar la industria local al polígon, tampoc una programació estable i seriosa per a la formació del teixit comercial en temes d’imatge, marketing, comerç, tracte personal… Tot allò que es realitza es per motivació i impuls propi de l’Associació de Comerciants i Serveis.