Compromís per Picassent realitzarà el pròxim dissabte 14 de març el tret d’eixida a les Falles 2015 amb un recull de propostes ciutadanes a la seu de la formació. Totes les persones que aporten propostes per a millorar Picassent rebran bunyols amb xocolate.

L’objectiu ha estat fusionar una festa tan important i arrelada per a les picassentines i picassentins com són les fallés amb el fet de construir el poble que volem per al futur entre totes i tots.

Per a nosaltres la participació de la gent, dels nostres veïns i veïnes, no és una moda en la forma de fer política. Va ser un dels nostres compromisos en les eleccions locals de 2011 i des de l’oposició així ho hem impulsat. Hem fer multitud de iniciatives que posen de manifest la importància de la participació popular en les decisions d’un col·lectiu. Ara llançem aquesta proposta que s’adjunta a la possibilitat de fer el programa electoral popular. Mai en Picassent ho ha fet ningú, i la nostra aposta és ferma i il·lusionant”, ha assegurat el candidat a l’alcaldia de Picassent, Artur Hernàndez.