A Compromís per Picassent volem que el programa per a les eleccions municipals de 2015 el fem entre tota la ciutadania. Per això vos animem a enviar les vostres propostes, que formaran part del programa que presentarem a les eleccions de l’any vinent.

Estes propostes seran tractades en assemblees obertes a la ciutadania que farem en la nostra seu a partir del mes de gener per tal d’agrupar-les i incorporar-les al programa definitiu.

Teniu diferents opcions per fer-nos arribar les vostres propostes:

Web de Compromís per Picassent

Hem obert una pàgina de participació en la nostra web en la qual podeu deixar les vostres propostes classificades per temes: economia, ocupació, educació, cultura, urbanisme, medi ambient, benestar, participació, política i llengua. A més podreu valorar cadascuna de les propostes enviades segons el vostre criteri. ==>

PARTICIPA ARA AMB LA TEUA PROPOSTA

Xarxes socials

A través dels nostres perfils en les diferents xarxes socials ens podeu remetre missatges públics o privats.

FACEBOOK

TWITTER

Correu electrònic

Si no voleu fer pública la vostra proposta podeu enviar-nos-la al correu electrònic comunicacio@compromispicassent.com i nosaltres la incorporarem junt a la resta d’idees rebudes.

Eixides al carrer

Durant els mesos de desembre i gener la gent de Compromís estarem recollint pels carrers de Picassent les opinions dels nostres veïns i veïnes per incorporar-les al programa electoral.