Compromís per Picassent, dins de la seua campanya, Picassent sense barreres, ha presentat el mapa dels punts negres del poble de Picassent per a denunciar la lamentable situació en la que es troba Picassent per a la lliure accessibilitat de totes i tots.

“Picassent sense barreres” es va iniciar en 2012 per part de Compromís per Picassent i mitjançant aquesta campanya s’han recollit desenes denúncies a través de les xarxes socials i s’ha conseguit que el govern municipal instal·les semàfors acústics gràcies als pressupostos esmenats de 2013 per part de Compromís per Picassent. “Picassent sense barreres” va nàixer amb l’objectiu de fer palesa la situació lamentable en la que es troben els carrers de Picassent amb un fum de barreres arquitectòniques on gent amb cadira de rodes, mobilitat reduïda, carrets de xiquets i xiquetes, o gent major amb gaiatos o caminadors no pot circular amb normalitat pels carrers de Picassent.picassent-sense-barreres-PROJECTEDESCARREGA’T L’ESTUDI SENCER DE LES ZONES PÚBLIQUES AMB MANCANCES DE ACCESIBILITAT DE PICASSENT

L’objectiu de la campanya és advertir a l’Ajuntament de Picassent de totes aquelles zones per les quals els veïns i veïnes amb problemes de mobilitat reduïda no poden passejar o anar pel carrer.

8_0326“És necessari que el govern del partit socialista s’en adone de les necessitats socials reals de la gent. Tenim constància de multitud de queixes de persones discapacides que demanen a l’Ajuntament que millore l’accesibilitat del poble. Cal fer una aposta per un poble més accesible. El resultat d’esta campanya serà un profund estudi que realitzarem a Compromís per Picassent i que entregarem al govern municipal per a que tinga en compte els problemes reals de la gent”, assegura el portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Picassent, Artur Hernàndez.