Compromís per Picassent ha denunciat la lamentable situació produïda a Picassent amb la suspensió durant els mesos d’estiu (des del 7 de juliol fins a l’1 de setembre) per part del govern local del PSOE de la única furgoneta que ajudava i assistia la gent amb problemes de mobilitat reduïda per anar al Centre de Salut.

Aquest transport és de vital importància per a molta gent que té greus problemes de mobilitat (gent major, discapacitats…) i per als quals el seu únic mitjà de transport és aquest. Des de Compromís per Picassent entenem que la furgoneta presta un servei bàsic que en cap cas pot dependre del període estiuenc o vacacional, ja que és una eina bàsica per a molta gent a la nostra ciutat. Aquest mitjà de transport arriba també a altres dependències municipals (Poliesportiu, Centre de Salut, Llar del Jubilat, Centre de Convivència, i altres serveis municipals).

“Són molts els veïns i veïnes que s’han dirigit a Compromís per a denunciar la situació. Molta gent no entén com durant vora dos mesos desapareix un servei municipal bàsic per a poder anar a un lloc tan important com el metge. Senzillament, ens sembla prou irresponsable per part de l’equip de govern del PSOE”, ha assegurat el portaveu de Compromís per Picassent a l’Ajuntament, Artur Hernàndez.

Amb tot, des de Compromís per Picassent es demanda una rectificació immediata de la postura de l’equip de govern, concretament de la Regidoria de Benestar Social, i que durant els mesos de juliol i agost aquest servei continue en actiu.

Aquest fet se suma a la lamentable eliminació de l’ambulància nocturna a Picassent per part de la Conselleria de Sanitat. Aquestos retalls en un àmbit tan important com la sanitat per part del PP i PSOE posen en evidència els objectius polítics d’aquesta gent.