Coalició Compromís per Picassent, mitjançant una esmena presentada als pressupostos municipals de 2014 pel portaveu de la formació valencianista a l’Ajuntament de Picassent, Artur Hernàndez, ha aconseguit que el govern municipal destine una partida per a millorar l’adaptabilitat del poble a persones invidents.

L’objectiu de l’esmena és l’adaptabilitat total de tots els semàfors del poble per a persones invidents. Una carència, que segons Compromís, era necessàri reparar i actualitzar. “Totes les esmenes i propostes que hem fet durant els darrers 2 anys i mig, tenen com a objectiu millorar la vida de la gent, en l’actual situació hem de primar les polítiques socials per damunt de la resta, i és el que estem fent des de Compromís”, assegura Artur Hernàndez.

Aquesta proposta de Compromís es suma i es complementaria a la campanya empresa per la formació durant els darrers anys, “Picassent sense barreres” per denunciar aquelles zones del poble de Picassent que no estan adaptades a persones amb mobilitat reduïda.

Artur_2012-09-27“Estem molt contents d’haver pogut portar endavant esta iniciativa. Estem pagats, sobretot, perquè presentem aquesta esmena després de rebre varies denuncies de persones invidents de Picassent que s’han adreçat a Compromís per millorar aquesta situació, degut a la ignorància que han rebut per part de l’equip de Govern”, assenyala el portaveu de la formació, Artur Hernàndez.

La partida exigida per Compromís per a portar endavant aquestes millores, és de 15.000 euros, i serà la primera modificació de crèdit que es farà en el proper 2014.“Estarem a la expectativa que es complisca açò. Sabem que per tal que les coses es facen no es sols posar una partida econòmica, després cal executar l’obra”, ha conclòs Hernàndez.