Compromís per Picassent participarà el pròxim diumenge, 15 de desembre, en la “I CARRERA SOLIDARIA PICASSENT CONTRA EL CÀNCER” amb l’objectiu de donar suport a la lluita que la societat picassentina està demostrant contra aquesta malaltia. Al mateix temps, des de Coalició Compromís per Picassent ens agradaria fer una crida a la ciutadania de Picassent per a que es sume a aquest esdeveniment de qualsevol de les maneres possibles.

La lluita contra el càncer comença amb la participació de totes i tots, però també necessita del recolzament de les instituacions per a que continuen apostant per la investigació. Els retalls que des dels Governs de Mariano Rajoy i Alberto Fabra s’estan portant endavant són un pas enrrere per a continuar progressant en la investigació en malalties com el càncer i així poder aconseguir una millor sanitat pública.

cancer