La conselleria de Sanitat continua menyspreant la salut i els drets de benestar dels veïns i veïnes de Picassent. Compromís per Picassent va ser la única força política en portar aquest tema a les Corts valenciana mitjançant la diputada Mònica Oltra, la qual va va fer una pregunta parlamentària a les Corts davant les preocupacions dels veïns i veïnes de Picassent  pel retall del 50% del Servei Vital Bàsic (SVB) d’ambulàncies al poble.

En la contestació feta a Compromís, la conselleria de Sanitat continua refermant la seua postura de retall d’aquest servei bàsic de salut per a Picassent. Des de la Conselleria s’ha contestat a Compromís per Picassent que els habitants de Picassent “estan perfectament atesos després de la reestructuració efectuada”. El cinisme de la reposta continua quan des de la Conselleria de Sanitat es considera que els vehicles de SVB es situen “on previsiblement faran més falta”.

Ací podeu trobar i descarregar-vos la contestació que la Conselleria de Sanitat a fet a Picassent:

Resposta de la conselleria de Sanitat a Compromís per Picassent