Els joves de Picassent de la formació valencianista de Compromís han volgut fer pales el seu enèrgic rebuig a les les retallades en sanitat realitzades per la Conselleria de Sanitat i que s’han vist plasmades en un retall del 50% del Servei Vital Bàsic (SVB) d’ambulàncies del poble. Per aquest motiu, Joves amb Compromís de Picassent ha posat en marxa una campanya, plasmada en un original Harlem Shake, per denunciar aquesta situació de desficaci que ha propiciat el Partit Popular i que des de l’agrupació juvenil de Compromís a Picassent és considera una agressió als drets fonamentals dels ciutadans i ciutadanes de Picassent.

Compromis Jove Picassent_logoDes de Joves amb Compromis s’ha realitzat aquest video on es pot veure, a mode denuncia que una població de més de 20.000 habitants es queda amb un servei d’ambulància de tan sols 12 hores. Els Joves amb Compromís de Picassent volen d’esta manera conscienciar a tota la població de Picassent, especialment als més joves, que la mesura presa per la Conselleria de Sanitat posa en perill, no tan sols l’estat de benestar, sinó també la salut de les persones.

Pregunta de Mònica Oltra a Les Corts

Esta és una més de les mesures preses per Compromís per Picassent per denunciar la situació, ja que la setmana passada la portaveu adjunta de la Coalició Compromís a les Corts Valencianes, la diputada Mònica Oltra, va remetre una pregunta escrita al conseller de Sanitat, Manuel Llombart, per a que aquest done explicacions per les retallades que ha patit el poble de Picassent del Servei Vital Bàsic (SVB) d’ambulàncies.