El PP i el PSOE de Picassent han votat en contra de l’ordenança municipal presentada per Compromís que tenia com a objectiu plantejar un pla seriós de disminució de l’estalvi energètic de la població. La ordenança presentada per la Coalició Compromís ha estat una informe seriós, concret, planificat i estudiat al mil·límetre amb l’únic objectiu d’assolir un consum energètic equilibrat al nostre poble des d’un punt de vista energètic però també econòmic. Este doble objectiu està basat en la necessitat d’adequar el consum energètic de Picassent a les demandes medi ambientals del segle XXI, i per altre costa reduir la partida de despesa energètica que és la de segona més important de l’Ajuntament de Picassent amb prop de mig milió d’euros.

Amb aquesta postura l’equip de govern del PSOE i el PP han demostrat que van de la ma i que es situen en contra de la postura de Compromís d’apostar per la millora de la eficiència energètica de la població i d’aconseguir una gran despesa econòmica que podia ser destinada a polítiques socials. Per altra part, demostra també la demagògia d’un PSOE que li agrada utilitzar la propaganda per anunciar mesures d’escassa vàlua i amb l’ús de tecnologia (LEDS) que atenta contundentment contra el medi ambient.

“Per un costat no ens sorpren que PP i PSOE voten junts a Picassent, però per altra banda ens indigna que estos partits no siguen capaços de sumar-se a la intenció de Compromís de presentar una oferta seriosa d’estalvi energètica amb el que això suposa des de punts de vista econòmic i  energètic”, ha assegurat el portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Picassent, Artur Hernàndez.

Hernandez també ha assegurat que el vot conjunt de “PP i PSOE és una mostra més que tant a Picassent com a la resta dels pobles valencians estos partits representen una polítics allunyada de la de Compromís”. Nosaltres apostem per rescatar persones, ells encara estan negociant amb els bancs, nosaltres volem una major eficiència econòmica i sostenible de la nostra energia, ells prefereixen quedar-se com estan sense pensar com podien millorar la vida de la gent, ha conclòs Artur Hernàndez.