La Portaveu adjunta de la Coalició Compromís a les Corts Valencianes, la diputada Mònica Oltra, he remés una pregunta escrita al conseller de Sanitat, Manuel Llombart, per a que aquest done explicacions per les retallades que va patir el poble de Picassent del Servei Vital Bàsic (SVB) d’ambulàncies. Des de la Coalició Compromís per Picassent ja es va fer palesa la intenció de portar el retall a les Corts Valencianes per a que des del Govern Valencià es donaren explicacions d’aquesta agressió als drets fonamentals dels ciutadans i ciutadanes de Picassent.

Mònica Oltra ha traslladat una pregunta en la que demana al conseller quins són els estudis  que s’han realitzat per prendre aquesta mesura. Des de Compromís es vol saber si aquestos estudis estan basats en criteris mèdics o tan sols econòmics per a retallar despeses.

“Quan vam patir aquesta retallada, des de Compromís per Picassent ja vam advertir que era un tema molt seriós i que el conseller de sanitat deuria donar explicacions convincents on toca que és a les Corts Valencianes. Per aquest motiu el grup de Compromís a les Corts farà de portaveu de les preocupacions dels veïns i veïnes de Picassent davant la nostra preocupació i malestar per aquest retall injust”, ha assegurat el portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Picassent, Artur Hernàndez.

Tarja Mònica Oltra Ambulàncies Picassent