Els membres de Compromís per Picassent van participar a la manifestació per donar suport a la Vaga General. La gent del col·lectiu picassentí va estar encapçalada pel portaveu de la formació a l’Ajuntament de Picassent, Artur Hernàndez, i per la secretaria local, Nereida Tarazona. Compromís per Picassent va encoratjar la ciutadania a participar en la Vaga General ja que s’ha considerat vital protestar contra les polítiques d’austericidi que ofeguen la nostra economia i que estan destinades a rescatar als bancs i no a les persones.

El govern espanyol i valencià han posat sobre les classes populars tota la càrrega de la crisi: retallades socials, reforma laboral, etc. Per contra, els poderosos no paguen la seua part: amnistia fiscal, rescat de la banca i fiscalitat poc progressiva.

Les seus de Compromís i els partits que el conformen van romandre tancades durant la jornada de vaga. Així mateix la coalició va rebutjar les convocatòries de plenaris municipals i sessions parlamentàries per al dia de la vaga general, qui les convoca; el Partit Popular, no està respectant el dret a la vaga dels treballadors i les treballadores de les institucions.

Per la seua part, els diputats de Compromís al parlament valencià van remetre un escrit a la Mesa de Les Corts en el qual demanaren que se’ls descompte el salari corresponent al dia de la vaga, i així mateix comunicaren que no necessitarien cap servei dels treballadors de la Càmera pel que es refereix als serveis mínims.