Compromís per Picassent ha engegat definitivament les llums i el projecte d’una gran coalició valencianista, d’esquerres i ecologista al nostre poble. La primera assemblea constitutiva de Compromís a Picassent es va celebrar amb la tria la nova executiva local de Compromís, aprovada per unanimitat a l’assemblea. Amb aquest esdeveniment, Compromís inicia un camí històric amb representants de totes les formacions que formen part del moviment i amb l’aspiració de ser un lloc de trobada per a les veïnes i veïns del poble que no entenen la política i la vida com ens la pinten PSOE i PP de Picassent.

Nereida Tarazona
Nereida Tarazona

La nova llista de Compromís estarà encapçalada per la secretaria local del Bloc, Nereida Tarazona, qui serà la nova portaveu, i qui ha afirmat “sentir-se orgullosa i amb molta il·lusió per un projecte que servirà per fer una nova política a Picassent. Emprenem un camí amb uns companys de viatge que ja coneixem i ens agraden”. Junt a Tarazona, es situa, entre altres, el regidor i portaveu a l’Ajuntament de Picassent, Artur Hernàndez, com a responsable de l’àrea institucional de la formació. Com ha assenyalat Nereida Tarazon, Compromís és allò que mai havíem vist al nostre país i al nostre poble, “és molt més que la suma d’aquelles persones a títol individual adherides a un nou projecte”.

Artur Hernàndez
Artur Hernàndez

Artur Hernàndez ha assenyalat que Compromís representa una forma de fer “política més propera a la gent. L’objectiu és estar al costat de la gent que ho passa malament. A Compromís estem per a canviar i millorar les coses que no ens agraden de la societat de Picassent” i ha afegit que “Compromís té la intenció de representar la veu de moltes persones i que pretén recuperar la il·lusió i l’energia per a que moltes joves decidisquen interessar-se en la política” .


La nova executiva ha quedat així:

Portaveu Local: Nereida Tarazona
Finances: Joanjo Sanchis
Organització: Robert Escudero
Institucional: Artur Hernàndez
Comunicació: Juli Cànoves
Sostenibilitat i Medi ambient: Manolo Sáez
Sectorials: Xavi Oru
Ocupació: Ina Senabre
Representant del col·lectiu Jove: Marta Miguel

REPRESENTANT PER AL CONSELL GENERAL DE COMPROMÍS: JULI CÀNOVES