El pròxim dissabte 17 de novembre volem reivindicar mitjançant una marxa la necessitat de millorar i augmentar els serveis de la línia 1 de metrovalencia. Aquesta  marxa reivindicativa, en la que participaran tots els col·lectius de Compromís des de Picassent fins a Castelló de la Ribera, té com a objectiu fer palesa la necessitat de millorar un transport públic que vertebra tota la Ribera Alta i l’Horta Sud amb València. En cadascuna de les estacions pujarà gent que finalment s’ajuntarà a Castelló de la Ribera on es farà una cercavila amb dolçainers.

Aquesta marxa vol reivindicar la necessitat del manteniment i millora de la línea 1 i denunciar l’augment de les tarifes així com la supressió de la targeta jove. Alhora que exigirem l’augment de la freqüencia i reducció del temps del viatge. 

Manifest Marxa pel Nostre Tren

VOLEM:

– Un tren cada 15 minuts en dies laborables i cada 30 en festius.

– Una reducció del temps de viatge d’un 30% sobre els horaris actuals.

– Un ferrocarril públic i social.

– Tarifes populars assequibles a totes les butxaques.

– Recuperar la targeta mensual jove amb descompte del 25%.

Horaris per a pujar al tren reivindicatiu:

Picassent: 10:55

Omet: 10:57

Espioca: 11:00

Font d’Almaguer: 11:05

Alginet: 11:09

Ausias March: 11:12

Carlet: 11:17

Benimodo: 11:20

L’Alcúdia: 11:24

Montortal: 11:27

Massalavés: 11:30

Alberic: 11:33

Castelló de la Ribera: 11:38

Hora de tornada des de Castelló: 12:30 i 13:10