El Congrés Comarcal del BLOC NACIONALISTA VALENCIÀ-HORTA SUD, celebrat el passat divendres a Paiporta, va elegir a la nova executiva comarcal encapçalada, de nou, pel regidor de Compromís a l’Ajuntament de Picassent, Artur Hernàndez.  La nova executiva va estar elegida amb el 96% dels vots a favor i amb un 4% de vots en blanc.  L’elecció de la executiva es va produir dins del Congrés Comarcal Ordinari .

La nova executiva comarcal

Els membres de la nova executiva encapçalats pel secretari comarcal, Artur Hernàndez, va destacar la importància que la gent del Bloc té per davant per a que la Coalició Compromís siga l’alternativa de govern real a tots els pobles de la comarca. “El nostre objectiu serà aconseguir potenciar el treball que realitzen tots els regidors i regidors de la nostra formació a la comarca, realitzar propostes que milloren la vida de la gent a totes les poblacions. Volem una comarca que lluite contra la crisi des de l’aposta per les polítiques socials i de foment de treball”, ha manifestat el nou secretari comarcal, Artur Hernàndez. La nova executiva està composta per membres de diferents col·lectiu locals. Al secretari comarcal, Artur Hernàndez, l’acompanyen Artur Martínez (finances – col·lectiu de Paiporta), Anna Perpinyà (polítiques sectorials – col·lectiu de Silla), Xavier Bellot (posicionament polític – col·lectiu de Catarroja), Consol Barberà (implantació – col·lectiu de Alaquàs), Ricard Chulià ( xarxes socials – col·lectiu de Torrent), Juli Cànoves (comunicació – col·lectiu de Picassent), Xavier Martí ( assessorament tècnic – col·lectiu de Torrent) i Maria Muñoz (secretaria comarcal Bloc Jove – col·lectiu de Silla).

Els consellers nacionals de l’Horta Sud

Al congrés comarcal van assistir militants de tots els col·lectius locals de la comarca i, a més a més de la tria de l’executiva es va fer l’elecció dels representants de la comarca al Consell nacional del Bloc Nacionalista Valencià. Els consellers elegits van ser: Jesús Monzó (Catarroja), Josep Nàcher (Massanassa), Benjamí Doménech (Silla), Juli Cànoves (Picassent), Xavier Martí (Torrent) i Ricard Chulià (Torrent).