Compromís insta a l’equip de govern a crear un Pla d’Ocupació Local de Picassent

La Coalició Compromís per Picassent, mitjançant el seu regidor, Artur Hernàndez, ha presentat una moció per al pròxim plenari del mes de febrer en la qual demana a l’equip de govern de l’Ajuntament de Picassent (PSOE) que elabore un Pla d’Ocupació Local que tinga  com a primer objectiu a les unitats familiars que en estos moments no treballa cap dels seus integrants i ja no reben cap ajuda social de caràcter monetari.

Des de la Coalició Compromís entenem que aquest pla és deu vertebrar a causa de l’augment de l’Impost sobre Bens Immobles (IBI) de manera graduada, aprovat pel Consell de Ministres.

Este augment impositiu va a suposar uns ingressos extraordinaris que, a hores d’ara, no tenien previstes les administracions locals i que van a suposar una nova càrrega als ciutadans que ha de tindre una finalitat concreta.

Des de Compromís entenem que este esforç econòmic i fiscal que han de suportar els ciutadans a nivell municipal ha de adreçar-se a pal•liar una de les lacres més grans que patim en estos moment, com és la de l’atur.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *