La Coalició Compromís per Picassent, mitjançant el seu regidor, Artur Hernàndez, ha presentat una moció per al pròxim plenari del mes de febrer en la qual demana a l’equip de govern de l’Ajuntament de Picassent (PSOE) que elabore un Pla d’Ocupació Local que tinga  com a primer objectiu a les unitats familiars que en estos moments no treballa cap dels seus integrants i ja no reben cap ajuda social de caràcter monetari.

Des de la Coalició Compromís entenem que aquest pla és deu vertebrar a causa de l’augment de l’Impost sobre Bens Immobles (IBI) de manera graduada, aprovat pel Consell de Ministres.

Este augment impositiu va a suposar uns ingressos extraordinaris que, a hores d’ara, no tenien previstes les administracions locals i que van a suposar una nova càrrega als ciutadans que ha de tindre una finalitat concreta.

Des de Compromís entenem que este esforç econòmic i fiscal que han de suportar els ciutadans a nivell municipal ha de adreçar-se a pal•liar una de les lacres més grans que patim en estos moment, com és la de l’atur.