La Coalició Compromís, mitjançant la seua diputada Mònica Oltra, ha presentat una Proposició No de Llei per demanar a Les Corts Valencianes que insten a FGV a que es faça enrrere en la eliminació per part de FGV de trens en la línia 1 amb destinació a Picassent, l’Alculdia, Castelló de la Ribera, Llíria, Paterna i Rafelbunyol i que alhora, done compliment del pla de millores previst en esta línia ferroviària de la Generalitat.

Des la Coalició Compromís es considera que aquesta retallada castiga la mobilitat de milers d’usuaris sobretot treballadors i estudiants, entre ells molts veïns i veïnes de Picassent. Per aquest motiu, la retallada fa que els perjudicats hagen de buscar alternatives al transport per poder complir amb els seus horaris.

Artur Hernàndez

“Des de Compromís per Picassent, ja vam avisar durant la reunió que vam mantindre amb la gerent de FGV que no anavem a conformar-nos amb les seues excuses. Nosaltres no anem a contentar-nos en posar un cartell publicitari com ha fet l’alcaldessa Conxa Garcia. Per això, el nostre grup a Les Corts presenta aquesta PNL”, ha explicat el portaveu de Compromís a Picassent, Artur Hernàndez.