Compromís per Picassent va encetar este cap de setmana la seua campanya #sialcomerçdepicassent que té per objectiu potenciar i donar suport a les sinergies locals de la xicoteta i mitjana empresa picassentina. Per això, la primera de les activitats que ha portat a terme Compromís ha estat la de donar recolzament a la restauració local. Dins de la iniciativa “Tapes i Canyes” Compromís organitzarà una vegada al mes una nit de sopar barat de tapes a un local de la població. El primer tret d’eixida el va donar el passat divendres el Bar Midas qui va acollir a més de 200 persones en tan sols unes hores, els quals van poder gaudir de valent d’esta iniciativa. Des de les 7 de la vesprada fins a les 12 de la nit els veïns i veïnes de Picassent van poder gaudir d’aquesta gran iniciativa de suport del comerç local.

Autor: Dano

“L’objectiu és demostrar que podem potenciar el comerç local. I això es pot fer sense que la gent faja una gran despesa de diners, i alhora els comerços poden tindre uns ingressos molt importants. Estem molt contents per la gran acollida que hem rebut en esta primera cita. Tant per part dels propietaris dels negocis, els quals s’han mostrat molt agraïts, com per part de la gent que, de moment, està secundant la proposta”, ha assenyalat la secretaria local de la coalició Nereida Tarazona.

Nereida Tarazona
Nereida Tarazona

Esta primera iniciativa s’ha desenvolupat mitjançat la posada en marxa d’un abonament de cinc consumicions cadascun i que la gent ha adquirit per 5 euros.  La pròxima cita d’esta iniciativa serà el pròxim 9 de març al bar People. “Sabem de la importància que té el comerç local, i aquesta iniciativa, tan sols és una mostra de les coses que es poden fer per potenciar la xicoteta i mitjana empresa d’un poble. Ells són els primers emprenedors que noten les conseqüencies de la crisi, i són un motor bàsic en la creació de llocs de treball propers a la gent i que ajuden a conciliar millor la vida personal de les persones, des de Compromís volem demostar que podem fer molt més pel nostre comerç”, ha explicat Nereida Tarazona.