El portaveu de Compromís per Picassent, Artur Hernàndez, va visitar dijous la Conselleria d’Infraestructures de la Generalitat Valenciana junt a l’alcadessa de Picassent i la portaveu del Partit Popular de Picassent per reclamar que metrovalència reconsidere el retall en el servei de metro en la línea 1 que perjudica seriosament als veïns i veïnes de Picassent. La trobada va tindre lloc amb Marisa Gracia, directora gerent de FGV (Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana), qui va argumentar que els retalls es deuen a la delicada situació per la que travessa FGV.

Artur Hernàndez va assegurar que el que planteja la Conselleria no és “una solució per al transport públic i, menys per a la gent de Picassent”.

“Creguem que hi ha un greuge important amb els veïns i veïnes del nostre poble. El servei que es done a Picassent és un servei nefast, i això ho poden veure. Des de Compromís els hem deixat clar que la dada que no tenen és el descontent de la gent del poble. Tan sols han de vore, que és molta la gent de Picassent la que agafa el bus per anar a València, o bé que se’n va a Silla per agafar el tren a València. I això és produeix perquè el metro no dona un servei com cal per a una població de 20.000 habitants. És una realitat que la gent del poble ho sap”, va afirmar Artur Hernàndez.