Després de l’èxit de les dos primeres JORNADES DE LA TAPA I LA CANYA de Picassent us convidem a la tercera el pròxim 26 de maig a NOMÉS 10 TAULES. Des de la Coalició Compromís volem demostrar que es possible promocionar i donar suport al comerç local, i volem començar fent-ho amb la gastronomia i amb bona gent, amb vosaltres. Apunteu-vos i participeu d’un MIGDIA de canyes i tapes per tan sols 5 euros.

Des de la Coalició Compromís creguem en la necessitat d’apostar decididament pel comerç local. Reivindiquem la necessitat que des de les institucions públiques es done suport a la xicoteta i mitjana empresa, als autònoms i que ells siguen part del motor econòmic dels nostres pobles.

Aquesta campanya vol ser una xicoteta mostra de com amb imaginació i suport es pot fer que la gent puga consumir d’una forma barata i així els nostres comerços puguen tirar endavant. La cosa és ben senzilla i fàcil. Nosaltres ho preparem tot, i tu tan sols has d’adquirir el teu Ticket per tan sols 5 euros que et permetrà poder tastar 5 consumicions en total (de beguda o de tapes).

 

Si vols participar ho pots fer posant-te en contacte amb un membre de Compromís per Picassent o bé emplenant este formulari i ens posarem en contacte amb tu per fer-te arribar els tickets.