La Coalició Compromís per Picassent celebrem el Nadal amb tu, i ho fem fomentant la nostra cultura i arrels. El pròxim 22 de desembre a les 20 hores a la llibreria Odisseu de Picassent assistim a la nit de Pep Botifarra a Picassent. Primer tindrem la presentació del llibre “La veu de la memòria” una biografia de Pep Botifarra escrita per Toni Martínez, que ens presentarà el autor personalment. Aquest és un llibre recopilatori de cançons i vivències  al llarg de la trajectòria de Pep Gimeno, més conegut com “Pep Botifarra”. El llibre l’ha escrit Antoni Martínez Revert, la maquetació ha estat a càrrec de Miquel Mollà,  i al llibre ha col·laborat a banda de “Pepe Botifarra” un bon grapat de gent aportant lletres i melodies ja quasi oblidades, fotos… El llibre, a més, té un disc amb temes que van de l’inici fins als nostres dies, al qual s’ha evitat qualsevol tipus de re masterització per a que es puga apreciar l’evolució de l’estil, timbre i interpretació de Pep.

Posteriorment, assistirem a un concertet del mateix Pep Botifarra que ens farà gaudir de les seues cançons d’arrel valencianes. Botifarra és un fenomen sense precedent a la música d’arrel valenciana. ” Botifarra” està aconseguint moltes coses que pareixien impossibles. Ha fet que les cançons tradicionals de La Costera i La Vall d’Albaida, que només recordaven els més vells de cada poble, tornen a ser cantades per joves i xiquets. Que gent de corbata pague 24 euros a Torroella de Montgrí per escoltar un cant de batre (si aquells pobres llauradors alçaren el cap!). Que un disc de música tradicional en valencià porte venudes més de 6.000 còpies. Que el portal d’internet líder en difusió de videos, Youtube, oferisca la major part de les seues caçons. O que el buscador Google done 25.900 enllaços al teclejar Pep Gimeno “Botifarra”. El fenomen Botifarra ha explotat. I de moment no es veu cap límit per la línia ascendent que du el cantant.

Nosaltres et convidem ara a conèixer la seua vida, a fer-li el nostre particular homenatge, a comprar el seu llibre, a sentir-lo cantar de ben a prop, i tot això ho pots fer al teu poble amb la Coalició Compromís el pròxim 22 de desembre a les 20 hores a la llibreria Odisseu. A més a més, tindrem preparades moltes més sorpreses que anem a anar descobrint a poc a poc. T’esperem!!!