La Coalició Compromís-Q hem aconseguit un resultat històric de la nostra formació a Picassent en unes eleccions generals. Amb un 5% de percentatge de vot i 570 vots aconseguits, la nostra formació es consalida com una de les referències polítiques en la que més confien els veïns i veïnes del nostre poble.

A Compromís-Q a Picassent hem aconseguit sumar més del triple dels vots que teníem en les passades eleccions generals i som la força política amb representació a l’Ajuntament de Picassent que més hem crescut amb molta diferència. Mentrimentres que el PSOE ha perdut més de 1500 vots, la resta de formacions hem crescut. A Compromís-Q hem sumat 406 vots més que en les darrers eleccions generals, i el PP ha sumat 281 sufragis més. Altres formacions com EU han aconseguit sumar 356 vots més i UPD més de 550 vots més.

Estos resultats evidencien que Compromís és l’alternativa real valenciana en el canvi de polítiques que ens venen aplicant en els darrers anys PP-PSOE.

EVOLUCIÓ DEL NOMBRE TOTAL DE VOTS A PICASSENT RESPECTE A LES ELECCIONS GENERALS DE 2008

Amb tot, estes eleccions espanyoles han estat les de la l’irrupció de Compromís al congrés per primera vegada a la història. Joan Baldoví serà el diputat, per València, de la pròxima legislatura. A Compromís som conscients de la responsabilitat que tenim ara, i més davant la gran majoria de vots assolida pel Partit Popular. Per això com ha dit Mònica Oltra, els pròxims quatre anys seran de canvis convulsos, de molt de treball: ‘Serem la oposició valenciana a Rajoy. Tenim l’oportunitat de la gent senzilla del poble per canviar el sistema d’arrel, tenim quatre anys i els canviarem.’ Oltra ha afegit: ‘Tenim quatre anys per a explicar a la gent que hem de canviar el sistema perquè ha fet fallida i la gent ho està demanant.’

Per la seua part, el síndic de Compromís a Les Corts Valencianes, Enric Morera, ha pronosticat que cal treballar perquè l’any 2015 puga haver un canvi polític al País Valencià i ‘eixe canvi el protagonitzarem nosaltres’. Morera ha dit: ‘S’ha patit molt perquè lluitaven en desigualtat de condicions però hem lluitat contra el sistema i hem aconseguit una fita històrica.’