Falles 2019 – Compromís recull propostes ciutadanes per al seu programa participatiu

Coalició Compromís per Picassent va organitzar dissabte un original acte faller amb l’objectiu de continuar amb la seua activitat constant de col·laboració i contacte amb la ciutadania. Des de l’organització valencianista es van rebre propostes ciutadanes a canvi de bunyols, el típic dolç faller.

En tan sols un matí, la gent de Compromís per Picassent, encapçalats per Trini Carballo, candidata a l’alcaldia de Picassent i Nereida Tarazona, portaveu de Compromís per Picassent, van recollir propostes de moltes matèries relacionades en les diferents temes i gestions municipals.

Aquestes propostes es sumaran al programa electoral participatiu de Compromís per Picassent que es pot fer a través de la web participativa de Compromís per Picassent.

Arxivat en: Ciutadania, Moviments Socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *