Nereida Tarazona, regidora de Compromís per Picassent, Ricardo Romero, militant de Compromís per Picassent i lector del manifest contra les barreres arquitectòniques de la ciutat, i altres representats de Compromís per Picassent van donar suport a ASMIP (Associació Discapacitats de Picassent) en la jornada de reivindicació que l’associació de discapacitats de Picassent ha celebrat per a reivindicar ciutats sense barreres. ASMIP va organitzar una concentració a una de les zones amb major dificultat d’accessibilitat de la ciutat. Des de Compromís per Picassent s’ha col·laborat activament amb ASMIP els darrers anys, amb l’organització de la plataforma #PicassentSenseBarreres on es va denunciar activament les barreres arquitectòniques de la ciutat. D’altra part, des de Compromís també es va aconseguir implantar semàfors acústics a tot el municipi, gràcies a la moció presentada pel grup valencianista. Actualment, des de Compromís s’ha posat en marxa la campanya “Millorem Picassent” on des d’una plataforma telemàtica a la web de Compromís per Picassent es pot denúnciar punts negres i millores de la ciutat.

“Des de Compromís  per Picassent entenem que és fonamental sumar i donar suport a les polítiques actives socials i que estes no siguen abandonades amb l’excusa de la crisi. El treball que fa ASMIP a Picassent és vital per ajudar als discapacitats. Des de Compromís, treballem de valent per a denúnciar les situacions injustes que es viuen al nostre poble en esta vessant”, ha assegurat Nereida Tarazona,.

Nereida Tarazona va poder departir i comprovar in situ amb els voluntaris d’ASMIP i compartir les seues preocupacions per fer de Picassent un poble sense barreres per als discapacitats.