La violència masclista s’ha convertit, dissortadament, en una xacra social dels nostres temps. El nombre de dones assassinades  durant 2017 a mans de la seua parella o ex-parella ascendix en l’actualitat a 37, una xifra similar a la d’altres anys que mostra la gravetat del problema.

La violència masclista ha eixit de la intimitat de les llars i es mostra en tota la cruesa, per la qual cosa les administracions públiques, les associacions i la ciutadania en general han de prendre partit per l’eradicació.

No hem de callar enfront d’estes agressions fundades en prejudicis d’altres èpoques! A causa de l’envergadura del problema, les institucions valencianes, els partits polítics, les universitats, els mitjans de comunicació, les institucions judicials i els membres, així com les forces i cossos de seguretat, organitzacions de la societat civil han elaborat i signat el Pacte contra la violència de gènere i masclista i ho han obert a l’adhesió de la ciutadania.

“La igualtat i el treball i la lluita contra el masclisme i la societat masclista és un dels pilar fonamentals de Compromís per Picassent. Vivim encara en una societat plena de tics masclistes i autoritaris. Hem de lluitar amb força i coratge per fer fora aquests compartaments. Les xifres, any rere any de la violència masclista són aborronadores i com a societat no ens ho podem permetre”, ha assegurat, Nereida Tarazona, regidora de Compromís per Picassent.

Des de Compromís per Picassent hem volgut fer un pas més en la lluita contra la violència masclista, sumant-nos al pacte posat en marxa per la Generalitat Valencians, ja que estem decidides a posar tot el que estiga en les nostres part per a combatre esta xacra social.

Per açò, et convidem a què conegues el pacte i a què et sumes a ell.

Perquè les volem vives, suma’t al Pacte!

https://www.sumatalpacte.com