Un any més, a Compromís per Picassent hem volgut sumar-nos a la xarxa d’homenatges dedicats al poeta Vicent Andrés Estellés que tenen lloc arreu dels pobles i les comarques del nostre territori. Després de l’èxit de la primera i segona convocatòria, hem organitzat una tercera revetlla per escoltar els versos del fill del forner de Burjassot i gaudir de la calor dels picassentins i de les picassentines que es van acostar per celebrar la poesia valenciana.

La Nit Estellés va començar amb un sopar de germanor a la Plaça del Mercat de la Miraculosa, seguit per un recital poètic on poguérem escoltar alguns veïns i algunes veïnes de Picassent recitar les peces més conegudes d’Estellés. El recital es va tancar amb una emotiva lectura musicada a càrrec de tres joves picassentins, Maria Ramiro González, Miguel Àngel Ruíz Serra i Eva Cerveró López.

Aquesta tercera edició de la Nit Estellés confirma la bona acollida de la iniciativa entre els nostres veïns i veïnes, i promou la continuïtat de les revetlles. Sense cap dubte, setembre s’ha convertit a Picassent en el mes de la poesia.