Compromís per Picassent es suma, un any més, a l’homenatge anual que se li fa a Vicent Andrés Estellés, el gran poeta valencià contemporani. El pròxim 29 de setembre, a la plaça del Mercat de la Miraculosa, convidem a totes les veïnes i veïns de Picassent a vindre a sopar amb nosaltres i a escoltar el recital poètic que tindrà lloc. Nosaltres posem la picadeta i la beguda i tu l’entrepà. Totes aquelles persones que vullguen partipar-hi tan sols han de vindre amb el seu entrepà i seure en alguna de les taules preparades. L’entrada serà lliure.

Música en directe

Després del recital de poemes, que tindrà lloc per recordar la figura del fill del forner de Burjassot, podrem gaudir de la lectura musica d’alguns dels poemes més coneguts del poeta de Burjassot de la mà de tres joves picassentins, Maria Ramiro González, Miguel Àngel Ruíz Serra i Eva Cerveró López.