Per un govern obert i transparent a Picassent. Fa uns mesos, ens vam assabentar d’una notícia greu i que ens va preocupar com a veïns i veïnes de Picassent. Un assumpte del qual el regidor de festes, Jaume Sobrevela, i l’alcaldessa, Conxa Garcia, n’eren coneixedors des de feia un temps. Es tractava d’un problema relacionat amb la gestió de diners públics i pel qual estaven recopilant informació relacionada amb l’anterior Junta Local Fallera (l’actual Junta no n’estaria implicada en cap cas). Un fet que, encara no sabem per què, han estat amagant a la resta de membres de la corporació municipal i als picassentins i les picassentines.

Al nostre parer, es tracta d’un tema greu i important per al nostre poble, ja que podria afectar als recursos públics, als diners de tots i totes. Els regidors de Compromís a l’Ajuntament de Picassent han demanat –i continuen fent-ho- informació, transparència i solucions que siguen les millors per als nostres veïns i veïnes i, especialment, per al món faller del nostre poble. Gràcies a la gestió de Compromís, el regidor de festes va haver de comparèixer al plenari de Picassent per explicar l’assumpte. Nosaltres hem posat damunt la taula aquest problema per fer evidents l’obscurantisme, l’opacitat i el secretisme tan típic dels socialistes de Picassent.

La gent que formem part de Compromís per Picassent sol·licitem transparència en la gestió política. Demanem solucions perquè fallers i falleres continuen gaudint de la festa i facen partícips a la resta de veïns i veïnes. Les falles de Picassent són un dels pilars de la nostra societat. El món de les falles no es mereix la gestió del problema que està fent el regidor de festes. No pot ser que, per culpa de la incompetència de l’equip de govern socialista i de Jaume Sobrevela, l’actual Junta Local Fallera (que està fent un gran treball i esforç per aclarir la situació) i les falles de Picassent hagen de patir un retall en el seu pressupost anual.

És necessari, doncs, un millor seguiment de les subvencions públiques per part de l’equip de govern, i uns criteris clars i transparents en el repartiment dels diners de tots i totes. Tenim un Compromís amb la nostra societat, amb la festa fallera i amb els fallers i les falleres de Picassent.

#TransparènciaPicassent #CompromísAmbLesFalles