Compromís per Picassent s’ha mostrat hui indignat davant la visita de l’actual president de la Generalitat i candidat del PP a la presidència del Consell, Alberto Fabra. La formació encapçalada per Artur Hernàndez, ha fet malestar la seua indignació davant una visita insultant per a les veïnes i veïns de Picassent.

“El senyor Fabra ha vingut a Picassent a riure-se’n dels picassentints i les picassentines. Una persona que encapçala un govern que ens ha retallat servicis bàsics en sanitat no pot vindre a Picassent sense demanar perdó i anunciar el retorn de l’ambulància nocturna. La ciutat de Picassent representa a més de 20.000 persones que durant el mandat del PP han vist molts del seus dret retallats. Ja ho vam dir en el seu moment i continuem diguent-ho, amb la salut i els drets de la gent no es juga i el senyor Fabra encara no ho té clar. En lloc de vindre a fer-se propaganda electoral deuria vindre a retornar-nos els drets que ens han eliminat”, ha assenyalat el candidat de Compromís a l’alcaldia de Picassent, Artur Hernàndez.