L’Assemblea Local de Compromís per Picassent va ratificar el passat 30 de març la candidatura per a les eleccions municipals del 24 de maig. La coalició concorrerà amb la denominació Compromís per Picassent: Compromís.

Segons Artur Hernàndez, candidat a l’alcaldia i líder de la coalició a Picassent: “A l’hora de confeccionar la llista hem valorat l’experiència professional i política dels nostres militants i l’hem combinada amb perfils de regeneració política i amb gent molt tècnica que puga ajudar a donar un nou alé a l’Ajuntament de Picassent. En definitiva, una candidatura de persones preparades per a la tasca de gestió, amb implicació en molts àmbits de la societat civil de Picassent”.

Destaquen com a novetat, en la part alta de la llista, la incorporació de Nereida Tarazona, enginyera tècnica industrial en disseny industrial amb Màster en Arts Gràfiques i emprenedaora autònoma, que partirà per primera vegada com a número dos de la coalició. Tarazona participa activament en diferents associacions locals del poble. Ha estat membre del col·lectiu Al-baqassaní i de l’Assoaciació Cultural La Fàbrica de la Llum. També és membre de la directiva local de l’Associació de Comerciants i Serveis de Picassent, i de  la directiva de l’equip d’handbol femení de la població. Per la seua part, en el número 3 apareix amb un perfil més tècnic Juli Cànoves, llicenciat en Periodisme i amb estudis del Master d’Analisi Política per l’UOC. En la posició número quatre de la llista s’incorpora Marta Miguel, secretaria local del col·lectiu de Joves amb Compromís.

A més a més dins de la llista apareixen perfil molt variats i tècnics. Des de professionals del món de la sanitat, mestres locals, activistes culturals i mediambientals fins a comerciants històrics de Picassent. Estes novetats persegueixen reforçar dos de les grans prioritats actuals de Picassent: reduir els efectes de la crisi sobre les persones, especialment les més desafavorides, i potenciar l’atenció a la joventut, un sector de la població que, malgrat representar la quarta part de la ciutadania, a penes ha comptat per als governants actuals.

Candidatura de Compromís per Picassent

 1. Artur Hernàndez Gastaldo
 2. Nereida Tarazona Belenguer
 3. Juli Cànoves Donat
 4. Marta Miguel González
 5. Maria Pérez Marín
 6. Robert Escudero Crespo
 7. Mariló Àlvarez Sanchis
 8. Joanjo Sanchis Gimeno
 9. Trini Carballo Romasanta
 10. Aitor López Palomares
 11. Inma Jericó García
 12. Àlex Iborra Albert
 13. Esther Molina Martorell
 14. Ricard Romero Gastaldo
 15. Sonia Renau
 16. Xavier Oruecheverria Panadero
 17. Pasqual Machancoses Artolà
 18. Lola Catalán Martí
 19. Vicent Pérez Belenguer
 20. Adela Roca
 21. Manolo Sàez Olaya

S1 Carlos Pérez Robles

S2 Ina Senabre Sebastià

S3 Heliodoro Rubio Vila

S4 Alícia Escudero Crespo